Daan is de eeuwig betrouwbare rots in de branding. Hij is de sympathieke leider van het duo, waarbij hij zich met regelmaat afvraagt of dat niet beter met een lange ij geschreven kan worden. Zijn maat en ook verreweg de meeste klanten zijn echter zeer gelukkig met het feit dat hij de contacten, boekingen, contracten en verder alle management-taken uiterst nauwkeurig verzorgt. Daarbij is hij ook de zeer gewaardeerde chauffeur, dat mag niet onopgemerkt blijven: altijd wakker en alert.


Daan is het meest beschouwende typetje van het stel. Hij denkt wel eens na over het leven en is daarmee degene die zich in de ogen van zijn collega niet een echte muzikant mag noemen. Immers: hij drinkt en rookt niet, eet vegetarisch, komt altijd op tijd en kijkt niet naar andere vrouwen. Kenmerkend: zijn ietwat onderkoelde humor en zijn stalen gezicht daarbij. Daarom laat zijn ‘makker’ aan hem het merendeel van de aankondigingen over.


Toch heeft Daan, naast zijn serieuze, een andere en wel hele bevlogen kant. Ooit was hij en stiekem is hij nog steeds een fan van The Beatles (Paul), maar...  sinds hij de rock ’n Roll van Jerry Lee Lewis heeft ontdekt loopt hij voornamelijk warm voor de enorme power van de rock ’n roll. Hij heeft dezelfde hamerhand ontwikkeld als deze wereldberoemde pianist en gebruikt dat spectaculair in onze optredens. Kijk en luister naar hem als hij zijn geliefde rock ’n roll speelt en geniet. Daan heeft recent een flitsend nummer geschreven over zijn idool: Just like Jerry Lee.

 
Over Daan
Naam: Daniël Bethlem
Bouwjaar: 1966
Instrument:Toetsen en zang
Kenmerkend:Bakkebaarden
Vakantie: Bungalowpark nu: vouwcaravan
Muziek: Rock’n Roll 
Fan van: Jerry Lee Lewis
Citaat: Play for that money man!


Links

Choice Promotions
Daan’s boekingskantoor

The Jetcats
Daan’s 2e bandje

Jerry Lee Lewis
Daan’s held
http://choicepromotions.nl/http://choicepromotions.nl/http://jetcats.nl/Jetcats%20nederlands.htmlhttp://jetcats.nl/Jetcats%20nederlands.htmlhttp://www.jerryleelewis.com/http://www.jerryleelewis.com/http://choicepromotions.nl/http://jetcats.nl/Jetcats%20nederlands.htmlhttp://www.jerryleelewis.com/shapeimage_2_link_0shapeimage_2_link_1shapeimage_2_link_2shapeimage_2_link_3shapeimage_2_link_4shapeimage_2_link_5

in de ban van