emailmailto:info@fortheshow.nl?subject=Graag%20informatie%20over%202%20For%20the%20Show

Wij hopen dat U enthousiast ben geraakt door alle beelden en informatie op onze site. U kunt ons altijd (uiteraard vrijblijvend) bellen of emailen voor verdere vragen.


Wij werken samen met de goede en betrouwbare artiestenbureaus. Om deze samenwerking in stand te houden verzoeken wij u vriendelijk voor boekingen contact te houden met het bureau dat u heeft doorverwezen naar deze site en de optie voor u heeft geplaatst.


In alle andere gevallen kunt u ons voor boekingen mailen op info@fortheshow.nl of bellen met 06-55541143. Overigens bent u dan niet of nauwelijks goedkoper uit, terwijl u via een artiestenbureau ook nog beter af bent als wij door overmacht niet kunnen optreden.


Voor zaken als verzoekjes en foto's van uw feest of evenement (vinden we altijd leuk om op deze site te zetten) kunt u ons uiteraard ook rechtstreeks benaderen, liefst via info@fortheshow.nl.


We zijn niet vies van een toegift van een paar nummers als het gezellig is, maar als U na de afgesproken tijd een extra set (45 minuten) live muziek wilt, vragen wij U 100 euro contant extra. Een extra uur DJ (60 minuten plaatjes draaien) kost 60 euro.U kunt ons ook boeken via o.a.:
Sylvia Sierhuis Entertainment

BME Bookings
Choice Promotions
Two Tone


Downloads


Poster pdf

Promofoto 1

Promofoto 2

Promofoto 3


 

0655541143

Klik op ‘Agenda’ om te zien of wij op Uw datum beschikbaar zijn.http://www.bruidsgids.nl/partner.php3?bedrijf_id=6283http://www.bruidsgids.nl/partner.php3?bedrijf_id=6283shapeimage_4_link_0
Agendahttp://www.bruidsgids.nl/partner.php3?bedrijf_id=6283